Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Giftshop International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Medalioane pentru animale personalizate cu text dorit
15 lei
Brand
GSI
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Medalioane personalizate pentru animale din aluminiu, alama, inox.

Se personalizeaza cu textul dorit de catre client preturile practicate includ personalizarea medalioanelor.

Pretul afisat in Bizoo este pretul la cele mai ieftine medalioane din aluminiu . Pretul difera de material, marime, aceesorii (avem si cu pietre), finisaj.

Suntem in momentul de fata lideri in Romania la producerea produselor respective.
La data introducerii anuntului in Bizoo In Bucuresti avem peste 100 de puncte de distributie si 3 masini de personalizare pe loc in centre in Bucuresti,Timisoara si Constanta avand cea mai diversificata gama de medalioane, cele mai multe modele, materiale si accesorii, suntem distribuitori exclusivi in Romania al companiei Hillman Group, cel mai mare producator de medalioane din SUA.

Pentru toate produsele care se comanda / personalizeaza sau sunt accesorii la medalioane clientii sunt re-directati catre web site-ul nostru pentru a da comanda efectiva in sistemul nostru de comenzi. Dupa ce dati o comanda veti primi un e-mail cu numarul comenzii de care aveti nevoie cand veti confirma telefonic comanda (fara confirmare telefonica nu se efectuaza comanda ,sunt produse personalizate,s-au dat prea multe comenzi false care ne-au cauzat prejudicii ) . Cand va fi gata comanda ,cand se trimite exact sau cand se poate ridica din Bucuresti va comunica colega mea ,cand sunati .Preluam comenzi numai prin site-ul nostru, pentru noi este un sistem foarte eficient ce ne permite evidenta clara a comenzilor si efectuarea lor in timp scurt. Telefonul afisat este pentru detalii si confirmare comenzi luni-vineri 10:00-18:00 , va ugam sa nu sunati in afara programului.
Din Gura in Gura