Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Giftshop International
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament de gravura medalioane Pet Scribe in Franciza
10500 lei
Brand
Pet Scribe - Hillman Group USA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Reprezentantul oficial al companiei Hillman Group din SUA ofera echipament de personalizarea medalioane pentru animale in custodie in cadrul francizei PET SCRIBE .

Echipamentul personalizeaza o lama larga de medalioane pentru animale care sunt livrate de franciza .

Se califica magazinele Pet Shop ,magazinele de personalizari . Locatia trebuie sa fie cu vad comercial cu potential de vanzare .

Progarmul de franciza PET SCRIBE este standard pe plan mondial , compania Hillman ofera masina de gravura in custodie gratuit singura obligatie a participantului este ca acesta sa achizitioneze 500 de medalioane la un pret standard prestabilit .

Investitia initiala se ridica la aproximativ 10000 de ron, aceasta suma fiind considerata ca o garantie de seriozitate din partea participantului . In caz ca participantul doreste sa se retraga din franciza acesta o poate face, valoarea medalioanelor nevandute fiind rambusata la pretul de achizitie .

Nu pot fi personalizate alte produse de la alti producatori, echipamentul are sistem de contabilitate pentru fiecare medalion personalizat.

Participantul la franciza primeste echipamentul de personalizare, vitrina rotativa , 500 de medalioane , este introdus in pagina web a reprezentantului din Romania ca distribuitor /magazin cu echipament de personalizare si este promovat ca magazin propriu.

Ulterior participantul la franciza primeste medalioanele de la 1 pana la 25 ale lunii fara sa plateasca , la sfarsitul lunii se emite factura care se plateste in termen de 5 zile.

Livrarea echipamentului se face in maximum 20 de zile , plata medalioanelor achizitionate initial se face in avans.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura